oliviana

Alla inlägg under april 2011

Av Olivia - 16 april 2011 19:42

Jag måste muntras upp lite och det gör jag genom att få svara på lite frågor ;)


Så fråga mig typ vadsomhelst i en komentar, ni har till kl 00.00 i natt på er, så kommer typ alla frågor och svar upp på bloggen imorgon :)



Puss och Kram Skumbanan!<3

Av Olivia - 16 april 2011 17:59

jag fattar inte... Hur tänker vissa människor? Bara såra och sen inte bry sig! Jag vet inte om jag kommer orka på tisdag den 26/4, ni bara sviker ju!


Jag orkar inte längre, kan någon få ett slut på detta? jag vill bara rymma från allt, Jag har TVÅ personer som jag kan prata med,som jag vet vart jag har, som adrig skulle juga för mig, som stå för de de är, De två personerna är Hanna Och Fanny! Ni kan få mig att le när allt jag vill är att gråta, ni tycker om mig för den jag är, jag kan vara mig själv med er!

Jag behöver inte låssas tt allt är okejj, för allt är inte okejj, just nu är allt skit och jag vill bara härfrån!!!


Men tack Hanna och Fanny, två personer som aldrig skulle svika!



Av Olivia - 15 april 2011 17:15

Äntligen så är det looooooov! Skit va skönt! Jaha,, idag så har väl allting varit som  vanligt, först eget arbete,sen matte med Olle ( ingen jobbade typ, alla snackade ist ;) )  sen no x2 sen till lunch så var det bläääää risgrynsgröt :( sen hade jag matte eller vi fick typ påskgrejor att göra! ;)


Efter skolan så skulle miss Backman förlja med mig in till Uppsala men hon skulle ta bussen som är i örsa kl 14:32 så jag fick vänta på skolan i en halvtimme men jag satt typ och läste så det var lugnt! :)


Men asså Olle våran vickarie har ju typ damp! Asså han kan dampa på en utan att man har gjort något, och sen så sa han på mattelektionen att vi fick prata men sen när alla typ  satt och viskade så fick han typ Damp och sa att vi pratade för högt!???


Nu ska jag lova!

( alltså ha lov;) )


Puss och kram på er!



Av Olivia - 12 april 2011 15:21

Dag 2- Min första kärlek!


Min första kärlek,asså man har väl alla haft någon på dagis eller i så,inte på riktigt alltså, men den första RIKTIGA Kärleken eller den första som jag kan komma ihåg är i trean mad M... Jag gick inte på örsa då!<3


men jag vet att han skickade en lapp genom hela klassrummet till mig, där det stod att jag skulle gå till stenen på rasten, ( en jättestor sten) där frågar han om jag vill bli tsm med honom. sen var vi typ tsm i 3 veckor för sen byte jag skolan och vi typ gjorde väl aldrig 'slut' men vi har inte pratat sen dess och sen i fyra så fick jag veta av en dåvarande kompis att han har skaffat en ny tjej, så det var väl så det var ungefär... ;)


Men nu är ju saker och ting lite mer på riktigt! :)


Eller hur?

Av Olivia - 11 april 2011 20:37

Idag så på rasten precis innan vi ( jag och fyra st till i Delta) ska åka och interjuva 4 st politiker på st: Illians skolan i enköping, så står jag och dricker vatten ur en flaska varpå en av mina '' kompisar'' kommer och trycker upp flaska i ansiktet på mig ( med flit) så att allt vatten flyger över mig, och jag blir genom blöt! Hon som gjorde detta bryr sig inte om att jag har blivit både arg och jätteledsen utan ställer sig och skrattar istället så jag låser in mig på toan och försöker torka bort vattnet, det gick inte så bra, så jag går upp till Delta och sätter mig där då ja ser att Hanna som har haft spanska uppe hos oss kommer ut från klassrummet ( de har slutat) så jag spriner efter och berättar vad som har hänt och börjar även då att gråta ( kalla mig mes om ni vill!), så vi går ner till Fanny som även hon är ett stöd!

Sen åker jag och de här 4 tjejerna in till Enköping, en av de är hon som skvätte ner mig, för att interjuva politiker, när vi är där sen så ska vi dela upp frågorna så alla får läsa två var. Sen när vi kommer tillbaka till skolan så har alla redan slutat, och jag ställer mig och väntar på 804 bussen till Uppsala, då den här tjejen kommer fram och säger att jag tog hennes fråga varpå jag svara att jag trodde att jag skulle läsa den och att det var ett misstag, men hon tror mig inte utan hon tror att jag ville 'hämnas' för det där med vattnet! Men det ville jag ju inte men hon blev sur och gick därifrån!


Alla ni som håller med mig om att det dels var taskigt gjort av henne och att det var onädigt att bli sur över att jag råkat ta hennes fråga, Kommentera!<3  

Av Olivia - 10 april 2011 16:01

Det går en massa ryckten om att Justin Bieber och Selena Gomez är ttsm, Vad tror ni?


Tre tecken på att det inte är sant:

* Båda Justin och Selena förnekar envist att de skulle vara något mer än bara vännskap emellan dem. Vissa påstår till och med att det är en välplanerad pr-kupp för att det båda ska få mer uppmärksamhet.


* Selena är två år äldre än Justin och har flera gånger påpekat att hon ser honom som sin lillebror.


* Selena har sagt att hon vill vara singel och bara fokusera på sig själv och sin karriär.


Tio tecken på att det är tsm:


*Kärleksbilderna från Kariben


* De fångades på bild när de gick på bio, på tu man hand


* Selena kom på premiäären av 'Never say Never' för att ge sitt stöd till Justin


* Det åt pannkakor tsm en morgon och såg enligt ryckten väldigt kära ut.


* Maria som spelar Selensa mamma i ' Magi på waverly place' har bekräftat romansen genom att säga '' Det måste vara jättesvårt för två unga supersjärnor att ha en romans men jag önskar dem all lycka'


* Paret mös tsm på strandpromenaden i LA


* Det har känt varandra i flera år och kärleksryckterna har alltid surrat kring dem båda


* Justin och Selena är bägge världsartister och har mkt gemensamt.


* Ryckten säger att Justins manager har bett paret att hålla romansen hemlig eftersom att det kan skada Justins försäljningssifror om han har tjej


* Selena har fått flera dödshot pga denna påståda romans.



NU vill jag veta VAD TROR  NI???


Kyss!

Av Olivia - 10 april 2011 10:20

Jaha en presentation av mig själv... Vad ska den innehålla då? jaja, jag hittar väl på något ;)


Jag heter Olivia Lovisa Nothér Palestro och är 13 år gammal. Jag fyller år den 26 december. Jag har fyra syskon. På fritiden så brukar jag dansa,var me kompisar, lyssna på musik, och soooova! ;)

Min favorit mat är nog, salad från Cupido (staving?) och favorit färg är ? Jag veet inte vilken min favoritfärg är , jag har olika färger i olika perioder jag byter liksom ! ;)


Nu vet ni lite mer om mig! ;)


Kyss!



Av Olivia - 9 april 2011 23:28

Hahaha Jag och mina små syrror satt i morse och kollade på Madiken. I filmen så är mamman lite sur och har huvudvärk, hon går upp och lägger sig i sitt sovrum, medans pappan,Madiken och Elisabet sitter kvar vid middagsbordet.


Pappa håller upp en liten mössa som mamman håller på att virkar och säger

- Har ni sett något sånt här litet?

- Vad är det? Undrar Elisabet

- En mössa som eran lillebror eller lilla syster ska ha. svarar pappan

- ska vi få ett syskon? Frågar Madiken

-Ja det ska ni! Svara Pappan

- Jag vet vi springer upp och berättar det för mamma, då blir hon säket glad! Föreslår Elisabet


hahaha jag ÄLSKAR Elisabets sistar kommentar! :)


Eller vad säger ni?

Presentation


Hej Bloggläsare!
Jag heter Olivia Nothér Palestro och här delas jag med mig av min vardag, mina tankar, min musik smak!
Hoppas nu gillar den!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni att jag ska skriva om på bloggen?
 Min Familj
 Mina vänner
 Typ ' Dagens Babe'
 Skolan.
 Som det är nu
 övrigt.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards