oliviana

Alla inlägg den 11 april 2011

Av Olivia - 11 april 2011 20:37

Idag så på rasten precis innan vi ( jag och fyra st till i Delta) ska åka och interjuva 4 st politiker på st: Illians skolan i enköping, så står jag och dricker vatten ur en flaska varpå en av mina '' kompisar'' kommer och trycker upp flaska i ansiktet på mig ( med flit) så att allt vatten flyger över mig, och jag blir genom blöt! Hon som gjorde detta bryr sig inte om att jag har blivit både arg och jätteledsen utan ställer sig och skrattar istället så jag låser in mig på toan och försöker torka bort vattnet, det gick inte så bra, så jag går upp till Delta och sätter mig där då ja ser att Hanna som har haft spanska uppe hos oss kommer ut från klassrummet ( de har slutat) så jag spriner efter och berättar vad som har hänt och börjar även då att gråta ( kalla mig mes om ni vill!), så vi går ner till Fanny som även hon är ett stöd!

Sen åker jag och de här 4 tjejerna in till Enköping, en av de är hon som skvätte ner mig, för att interjuva politiker, när vi är där sen så ska vi dela upp frågorna så alla får läsa två var. Sen när vi kommer tillbaka till skolan så har alla redan slutat, och jag ställer mig och väntar på 804 bussen till Uppsala, då den här tjejen kommer fram och säger att jag tog hennes fråga varpå jag svara att jag trodde att jag skulle läsa den och att det var ett misstag, men hon tror mig inte utan hon tror att jag ville 'hämnas' för det där med vattnet! Men det ville jag ju inte men hon blev sur och gick därifrån!


Alla ni som håller med mig om att det dels var taskigt gjort av henne och att det var onädigt att bli sur över att jag råkat ta hennes fråga, Kommentera!<3  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej Bloggläsare!
Jag heter Olivia Nothér Palestro och här delas jag med mig av min vardag, mina tankar, min musik smak!
Hoppas nu gillar den!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni att jag ska skriva om på bloggen?
 Min Familj
 Mina vänner
 Typ ' Dagens Babe'
 Skolan.
 Som det är nu
 övrigt.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards